DKK | dansk
Land
Danmark | DKK
  • Danmark | DKK
Sprog
dansk
  • dansk
  • English
GRATIS FRAGT OVER 449:-

din indkøbskurv

0

Din vogn er tom.

TANREVEL – FREMTIDENS SELVBRUNER, SOM IKKE FEDTER ELLER GIVER PLETTER

Sep
14
2020
TANREVEL – FREMTIDENS SELVBRUNER, SOM IKKE FEDTER ELLER GIVER PLETTER

Selvbrunere, der ikke fedter og giver pletter – hvor gemmer de sig? I teorien er en selvbruner et magisk trick for at se frisk og solkysset ud på en sund måde hele året. På trods af junglen af ​​produkter, der lover et “naturligt” resultat, oplever mange dog, at man ender med at ligne et plettet, klistret og orange græskar. Ved hjælp af ny teknologi har vi derfor udviklet Tanrevel, som er en selvbruner fyldt med naturlige ingredienser, der påføres med damp! Leder du efter en selvbruner, der ikke fedter og giver pletter, og desuden giver en naturlig solbrændthed uden at du bliver orange – så har du fundet den rigtige!

HVORDAN VIRKER TANREVELS SELVBRUNER?

Tanrevel er udviklet med en unik dampbaseret ultralydsteknologi. I modsætning til de fleste selvbrunende produkter på markedet, gør den enkle påføring resultatet jævnt og naturligt uden pletter. Selv hvis man har fundet en selvbruner med gode ingredienser, kan det føles umuligt at få en ensartet farve på huden, eftersom man selv skal smøre og det er vanskeligt at kontrollere en fedtet formel.

Tanrevel indeholder helt naturlige ingredienser og har desuden et grønt pigment, der forhindrer din hud i at blive orange. Du behøver heller ikke bekymre dig for at få dårlig eller fedtet hud, som ofte er tilfældet med selvbrunere, for Tanrevel er blid mod din hud.

Da du kun anvender Tanrevel i 1-2 minutter ad gangen, opbygger du gradvis din solbrændthed, og resultatet vil se virkelig ægte ud. Du behøver heller ikke bruge produktet lige inden du går i seng og sove med det om natten. Tanrevel giver nemlig en effekt inden for sen til to timer! Derfor kan du anvende denne selvbruner når som helst på dagen, det passer dig.

Ud over at Tanrevel er markedets mest naturlige selvbruner, der ikke fedter og giver pletter, lugter den også superfrisk! Ingen vil nogensinde ane, at du har smurt dig ind i en selvbruner, da den ikke lugter så forfærdeligt som de fleste andre selvbruningsprodukter gør.

Bliv naturligt gyldenbrun på 1 minut med Tanrevel – prøv her!